Sponsoren

Wij willen al onze sponsoren nu al enorm bedanken voor hun bijdrage! Zonder sponsoren geen Belcrum Wintermarkt. Wil je ook sponsor worden van dit geweldige evenement? Kijk in ons sponsorboekje wat je kunt verwachten.

De vijfde editie van de Belcrum Wintermarkt werd mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente Breda, trots op de titel: ‘Beste Binnenstad  2017-2019’, is ook trots op de wijk Belcrum en steunt ons om ook deze Wintermarkt weer mogelijk te maken.

www.breda.nl

Al heel veel kinderen uit de Belcrum hebben tijd doorgebracht bij Woelewippie kinderopvang. Een vertrouwd en warm adres om als kind te spelen, ontdekken, groeien en je veilig te voelen. Woelewippie is dit jaar één van onze hoofdsponsoren. Voel je welkom in hun tent en laat je verwonderen.

www.woelewippie.nl

Tijdens de wintermarkt kunt u natuurlijk genieten van een heerlijk bekertje warme chocomel met of zonder slagroom. Ons chocomel-karretje is mede mogelijk gemaakt door Dietvorst Borman Makelaars. Je kunt ook de leukste foto's maken in het knusse Dietvorst Borman huisje

www.dietvorstborman.nl

5TRACKS, vijf uitdagende productgroepen. Een dynamische mix van innovatieve concepten die elkaar versterken. Hier vind je precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Van je eigen bureau tot een inspirerende kantoorvloer. Van je eigen urban appartement tot een onderscheidende hotelkamer. Van een laagdrempelige openbare huiskamer met events, tot een zakenrestaurant met klasse. Van sportschool, tot maatpak. En dit alles wordt verbonden door een park langs het spoor waarin je heerlijk kunt ontspannen.
Ontspannen kun je ook aan de bar op de wintermarkt welke gesponsord wordt door 5 Tracks.

www.5tracksbreda.com/

Goudsupport is naast hun financiële bijdrage ook persoonlijk betrokken bij de organisatie en vormgeving van de Belcrum Wintermarkt.

Bij Monné Zorg en Beweging staat de klant altijd centraal. Binnenkort verhuizen ze naar een groter pand, maar gelukkig wel in de Belcrum.

www.monne-zorgenbeweging.nl

Brainstorm en concept gevestigd aan de Speelhuislaan is een zeer creatief en veelzijdig bedrijf  op het gebied van communicatie en concepten.

Daarnaast zet (directeur)Paul Bartels, woonachtig in de Belcrum zich volop in voor Topopkids. Ludieke acties worden bedacht waaronder de bekende skippy/kerstballen op de Speelhuislaan om geld in te zamelen voor dit initiatief.

www.brainstormenconcept.nl
www.topopkids.nl

Al jaren kunnen we met de diverse activiteiten die wij als bewoners organiseren rekenen op een bijdrage van Dura Vermeer. De laatste bouwfase gaat bijna van start en voor de wijk hebben zij een warm hart!

www.duravermeer.nl

Een restaurant, grand café en brasserie met terras waar een breed publiek zich thuis voelt. Warm qua inrichting, gezellig en gastvrij of je nu lekker een kopje koffie wilt drinken en de krant lezen, uitgebreid dineren, lunchen, met vrienden of relaties.

www.de-veestallen.nl

Vormvreters heeft de poster, flyers en hand-outs  ontworpen waardoor we weer op een geweldige manier zichtbaar zijn.

www.vormvreters.nl

Al voor het vijfde jaar is Robert Aarts één van de fotografen die de wintermarkt zeer sfeervol weet vast te leggen.
“Wat ik het liefste doe, is een opdrachtgever blij maken met het juiste beeld!” En of we blij zijn met de prachtige keyvisual voor de Belcrum Wntermarkt. Een beeld dat op de Speelhuislaan is ontstaan en met met heel veel magie en wat hulp van Robert van der Borg heeft geleid tot een sprookjesachtig beeld.

www.robertaarts.nl

Kinderen die verwonderend kijken naar het Speelhuys alsof het er echt weer staat. Lourens Smak maakte het mogelijk door de gefotografeerde maquette om te zetten in een 3D rendering. Zelfs de kleinste details van het originele Speelhuys zijn terug te vinden. Een echte beeldentovenaar.

www.lourenssmak.com

Belle Fleur staat voor flexibele dagopvang en zal tijdens de wintermarkt met plezier alle vrolijke kindertoetjes een kleurtje geven. Of je nu een mooie prinses een stoere tovernaar of winterelf wilt zijn, bij hun kraampje maken zij kleine wensen waar.

www.bellefleur.nl

Albert Heijn zorgt ervoor dat gedurende de wintermarkt alle vrijwilligers voorzien worden van een hapje en een drankje.

www.ah.nl

Vrienden van de Belcrum

Onze vrienden helpen ons met het opzetten van de wintermarkt. We koesteren deze vriendschappen en voelen ons gesteund!

Dank je wel hiervoor:

 • Belcrum Barbershop
 • Paul’s Hairsupport
 • Bold Graphic Design
 • Kick-Fit
 • Edelburijn
 • Belcrum=Magazine
 • Zorg Mies
 • de Kinderboekentuin
 • de Spellenwinkel
 • SMO/ Ik wil mee doen
 • Verfhuys

Tevens vinden we het fantastisch om onze vriendenclub uit te breiden.
Draag jij de Belcrum Wintermarkt ook een warm hart toe? En wil je een bijdrage leveren aan dit unieke evenement? Word dan Vriend van de Wintermarkt! Voor 50 euro steun je de organisatie en de vrijwilligers die dit evenement in 2017 mogelijk maken. Jullie steun is nodig!
Als Vriend ontvang je een kleine attentie en vermelden we je op de website, Facebook én op een ludieke manier tijdens het evenement. Niet alleen leuk voor de ondernemers onder ons, maar ook voor wijkbewoners (doe mee met je straat) en alle andere die de Wintermarkt willen steunen.

Laat van je horen middels een mailtje aan info@belcrumwintermarkt.com

Team Belcrum Wintermarkt