Vrienden en sponsoren

Wij willen al onze sponsoren nu al enorm bedanken voor hun bijdrage! Zonder sponsoren geen Belcrum Wintermarkt.
De zesde magische editie van de Belcrum Wintermarkt wordt mede mogelijk gemaakt door:

Al heel veel kinderen uit de Belcrum hebben tijd doorgebracht bij Woelewippie kinderopvang. Een vertrouwd en warm adres om als kind te spelen, ontdekken, groeien en je veilig te voelen. Woelewippie is dit jaar één van onze hoofdsponsoren. Voel je welkom in hun tent en laat je verwonderen.

www.woelewippie.nl

Gemeente Breda, trots op de titel: ‘Beste Binnenstad  2017-2019’, is ook trots op de wijk Belcrum en steunt ons om ook deze Wintermarkt weer mogelijk te maken.

www.breda.nl

DietvorstBorman Makelaars is een eigenzinnig, deskundig, flexibel en doortastend makelaarskantoor wat zich met name richt op de bestaande woningbouw markt.

www.dietvorstborman.nl

De website ILoveBreda geeft informatie over de stad waar winkelen, eten, drinken en gezelligheid voorop staan. Er is altijd wel iets te doen waar wij iedereen graag van op de hoogte houden, zodat u niets hoeft te missen.

www.ilovebreda.nl

5TRACKS, vijf uitdagende productgroepen. Een dynamische mix van innovatieve concepten die elkaar versterken. Hier vind je precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. En dit alles wordt verbonden door een park langs het spoor waarin je heerlijk kunt ontspannen.

www.5tracksbreda.com/

Goudsupport is naast hun financiële bijdrage ook persoonlijk betrokken bij de organisatie en vormgeving van de Belcrum Wintermarkt.

Al voor het zesde jaar is Robert Aarts één van de fotografen die de wintermarkt zeer sfeervol weet vast te leggen.
“Wat ik het liefste doe, is een opdrachtgever blij maken met het juiste beeld!” En of we blij zijn met de prachtige keyvisual voor de Belcrum Wntermarkt. Een beeld dat op de Speelhuislaan is ontstaan en met met heel veel magie en wat hulp van Lourens Smak heeft geleid tot een sprookjesachtig beeld.

www.robertaarts.nl

Als beheerder, MVGM Wonen, van het huurcomplex ‘Breda Vooruit’ zijn wij direct betrokken bij de wijk Belcrum. Wij vinden het dan ook goed initiatief om iets leuks te organiseren zoals een Wintermarkt. In onze ogen verbind een activiteit als deze de verschillende bewoners met elkaar op een leuke positieve manier.

www.ikwilhuren.nu

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen nooit zomaar kiezen voor merken en producten. Zij kiezen een merk of product waarin ze geloven. Wanneer een consument en een merk iets delen, iets gemeen hebben, is het tijd om verder te kijken. Tijd om een relatie op te bouwen. Daar werken wij aan. Samen met jou.

www.marcandmore.com

Bij Monné Zorg en Beweging staat de klant altijd centraal. Afgelopen jaar zijn ze verhuisd naar een groter mooier pand. En ze verzorgen een kinderactiviteit op de markt, waarbij beweging natuurlijk centraal staat.

www.monne-zorgenbeweging.nl

Brainstorm en concept gevestigd aan de Speelhuislaan is een zeer creatief en veelzijdig bedrijf  op het gebied van communicatie en concepten.

Daarnaast zet (directeur)Paul Bartels, woonachtig in de Belcrum zich volop in voor Topopkids. Ludieke acties worden bedacht waaronder de bekende skippy/kerstballen op de Speelhuislaan om geld in te zamelen voor dit initiatief.

www.brainstormenconcept.nl
www.topopkids.nl

Gloudemans Kozijnen & Zonwering uit Breda is al 41 jaar toonaangevend in het leveren van gevelproducten aan zowel particulieren als bedrijven.

www.gloudemansgevelprodukten.nl

Op zoek naar kunst, maar weet je niet waar te beginnen? Kijk dan eens bij Stichting Kunstuitleen Breda.

www.sbk.nl

Vrienden van de Belcrum

Onze vrienden helpen ons met het opzetten van de wintermarkt. We koesteren deze vriendschappen en voelen ons gesteund!

Dank je wel hiervoor:

  • Vormvreters
  • Piano Studio Frank Antens
  • Spil Helpt
  • Belcrum Barbershop
  • IdCH (In de Creatieve Hoek)
  • Edelburijn
  • Belcrum=Magazine
  • Lourens Smak
  • SBK Breda

Tevens vinden we het fantastisch om onze vriendenclub uit te breiden.
Draag jij de Belcrum Wintermarkt ook een warm hart toe? En wil je een bijdrage leveren aan dit unieke evenement? Word dan Vriend van de Wintermarkt! Voor 50 euro steun je de organisatie en de vrijwilligers die dit evenement in 2017 mogelijk maken. Jullie steun is nodig!
Als Vriend ontvang je een kleine attentie en vermelden we je op de website, Facebook én op een ludieke manier tijdens het evenement. Niet alleen leuk voor de ondernemers onder ons, maar ook voor wijkbewoners (doe mee met je straat) en alle andere die de Wintermarkt willen steunen.

Laat van je horen middels een mailtje aan info@belcrumwintermarkt.com

Team Belcrum Wintermarkt